• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Comunicat:

Consiliul Național al Elevilor, structura reprezentativă a elevilor la nivel național, este onorat să împărtășească publicului larg recunoștința de a fi primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, în urma consolidării unei activități congruente valorilor și principiilor pe care Familia Regală le promovează în climatul educațional.

Astfel, această distincție mărturisește încă o dată profesionalismul, rigurozitatea și inițiativele solide pe care structura națională și-a fundamentat prezența în spațiul public din România, militând pentru apărarea drepturilor și intereselor elevilor și pentru modernizarea și flexibilizarea traseelor educaționale, în vederea salutării unor orizonturi care să îmbrățiseze performanța școlară, comunicarea deschisă între actanții direct implicați în sistemul de învățământ preuniversitar, precum și egalitatea șanselor și accesul echitabil la o educație continuă și de calitate. Valori precum demnitatea, solidaritatea și integritatea s-au convertit astfel în repere ale tinerilor reprezentanți ce își propun să intensifice demersurile ce vizează reformarea unui sistem anacronic, încă privat de deschidere către nou și către centrarea pe principalii săi beneficiari.Consiliul Național al Elevilor mulțumește pe această cale Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta pentru acordarea unei astfel de distincții, care aduce cu sine, prin recunoașterea impactului benefic rezultat în urma unei prezențe civice susținute a structurii noastre, nu numai o deosebită onoare, dar și un simț mai acut al responsabilității și al motivației de a lupta pentru echilibrarea sferei educaționale și pentru compatibilizarea pilonilor săi cu cerințele unei societăți aflate într-o perpetuă dezvoltare și armonizare a principiilor și a valorilor.

,,Este o onoare pentru Consiliul Național al Elevilor să primească Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta și, totodată, o mare bucurie să vedem faptul că activitatea reprezentanților elevilor în sfera educațională este apreciată. Vom continua cu aceeași responsabilitate și dăruire să milităm pentru un sistem educațional al valorilor și al principiilor, relevant și concordat cu cerințele actuale ale elevilor.” – Vlad Ștefan, Președintele Consiliului Național al Elevilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava