Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava alocă 2,32 de milioane de lei pentru acoperirea unor cheltuieli generate de prevenirea răspândirii COVID-19, a anunțat președintele Gheorghe Flutur. Concret, 1,12 milioane de lei vor acoperi decontarea cheltuielilor de cazare și masă pentru personalul medical propriu sau detașat la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou”, conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 7/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, iar 1,2 milioane de lei vor fi direcționați pentru acordarea de sporuri salariale personalului de specialitate medico­ sanitar și auxiliar sanitar din unitatile sanitare care participa efectiv în aplicarea măsurilor de limitare a epidemiei de coronavirus COVID-19.

Suma totală de 2,32 de milioane de lei va fi disponibilizată din banii destinați finanțărilor nerambursabile în baza Legii nr. 350/2005, de la capitolele ”sănătate” și ”cultură, recreere , religie”.

Aceste sume vor fi alocate în ședința de joi, 30 aprilie, a deliberativului județean, când va fi rectificat bugetul propriu al județului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava