Concert pascal
MOPAN Suceava

În comunicat se precizează că la începutul lunii noiembrie, operatorul camerei de termoviziune a reperat două amprente termice care descriau siluete umane, şi care se deplasau, în alergare, dinspre frontiera de stat a României spre localitatea Vicovu de Sus. În acel moment au fost alertate echipajele mobile ale poliţiei de frontieră care s-au deplasat, cu două autospeciale, din direcţia localităţii Vicovu de Sus spre frontieră, fiind dirijaţi de operatorul camerei de termoviziune.
„Ajunşi în dreptul locuinţei martorei S. M., operatorul a comunicat faptul că cele două amprente termice se ascund în spatele casei. Echipajele de poliţie ajunse la faţa locului au solicitat acceptul martorei S. M. să intre în curte, respectiv în anexa unde se ascundea persoana bănuită că a desfăşurat activităţi de contrabandă cu ţigarete”, se precizează în comunicatul de presă. Poliţiştii l-au imobilizat pe bărbat, acesta fiind identificat ca fiind Ştefan Perdun. La verificarea amănunţită a traseului urmat de acesta au fost descoperite, abandonate, lângă un gard, în exteriorul curţii martorei S. M., trei colete ambalate în folie neagră, ascunse sub o roabă metalică.
În urma inventarierii conţinutului celor trei colete s-a stabilit că acestea conţineau 1.430 pachete ţigarete marca „Viceroy”, cu timbru fiscal din Ucraina. Prejudiciului produs Statului Român, ca urmare a colectării şi deţinerii cantităţii de 1430 pachete ţigări marca „Viceroy” provenind din contrabandă, prin neachitarea valorii în vamă, a taxelor, accizelor şi TVA se ridică la suma de 14.946 lei.
Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Rădăuţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava