Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au urmărit 20 de kilometri o maşină la volanul căreia se afla un contrabandist de ţigări. În cursul zilei de vineri, în timp ce executa serviciul pe raza comunei Ulma, un echipaj de poliție din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a observat un autoturism care circula dinspre drumul forestier „Tinosu” către centrul localității, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu două autospeciale. La un moment dat, şoferul a oprit pe partea carosabilă a unui drumu judeţean din satul Paltin, din comuna Brodina, însă în momentul în care agenţii de poliție s-au apropiat de autoturism, conducătorul auto s-a pus în mișcare, fugind de forțele de ordine. Poliţiştii au urmărit maşina condusă de bărbat pe o distanță de aproximativ 20 de kilometri, reușindu-se oprirea autoturismului, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 20 ani, din Rădăuți.

Cu ocazia controlului autoturismului, polițiștii au identificat 2.460 pachete de țigarete de contrabandă, în valoare de aproximativ 24.600 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 1.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul poliției.

Polițiștii au mai constatat că tânărul are dreptul de a conduce suspendat din data de 10 mai 2015.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”contrabandă” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava