• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În preajma sărbătorilor de iarnă, comisarii suceveni de la Protecția Consumatorilor efectuează diverse controale. În ședința de astăzi a Colegiului Prefectural, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Vasile Latiș, a spus că parte din verificări vizează respectarea prevederilor legale în unităţile de alimentaţie publică din mediul rural și urban. El a menționat că, printre altele, se urmăreşte funcţionarea legală a unității, precum și existența informaţiilor privind cazarea, dar și a celor din lista de meniu, referitoare la gramaj, preţ și indicarea și semnalarea produselor ce conţin alergeni. Vasile Latiș a precizat că alte acțiuni de control au loc pentru a afla dacă se respectă prevederile legale la comercializarea globurilor, ornamentelor și instalațiilor de pom. În acest caz sînt avute în vedere următoarele aspecte: etichetarea corectă a produselor, existența instrucţiunilor de folosire și eventualele atenţionări asupra utilizării lor în condiţii de siguranţă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava