• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Astăzi, 11 martie 2019, Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut o convorbire cu Steven Mnuchin, secretarul Trezoreriei în cadrul Administrației  SUA.

În cadrul convorbirii, premierul Viorica Dăncilă a reafirmat atenția specială pe care Guvernul României o acordă dezvoltării Parteneriatului Strategic cu SUA, ca pilon principal al politicii externe și de securitate. În același timp, a subliniat intenția de a intensifica cooperarea bilaterală pe toate dimensiunile Parteneriatului și în special pe cea economică.

Totodată, șeful Executivului a evidențiat profilul particular al României, stat dedicat relației de parteneriat cu Statele Unite ale Americii, precum și proiectului european. În acest context, a arătat că România va continua să promoveze o agendă transatlantică pozitivă pe durata  Președinției române a Consiliului UE, din dorința de a contribui la consolidarea acestei legături, pe care o consideră vitală atât pentru continentul european, cât și pentru SUA.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava