• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primăria din Gura Humorului a anunţat miercuri programul manfiestărilor care vor avea loc în acest oraş cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Acestea vor începe vineri, 18 decembrie a.c., în zona centrală a oraşului. Humorenii sunt invitaţi la ora 17:00 să fie prezenţi la spectacolul interactiv pentru copii „Poveste de Crăciun”, dar şi la întâlnirea cu „magicianul” Marian Râlea. Tot vineri, peste 1.000 de copii vor primi cadouri, şi va avea loc şi deschiderea orăşelului copiilor a Târgului de Crăciun şi aprinderea luminilor din bradul din centrul oraşului Gura Humorului. Seara de vineri se va încheia cu un foc de artificii. „Într-un peisaj sperăm cât mai hibernal și un oraș îmbrăcat în haine de sărbătoare, Primăria orașului Gura Humorului și Centrul Cultural prezintă, începând din data de 18 decembrie și până în ultima zi a anului, o ofertă bogată și variată de evenimente specifice acestei perioade. Astfel, vineri, 18 decembrie are loc, începând cu orele 17:00, inaugurarea Orășelului copiilor și a Târgului de Crăciun printr-un spectacol interactiv destinat mai ales copiilor, care îl are ca protagonist pe „Magicianul” Marian Râlea, însoțit de trupa sa. Ca de obicei, în zilele următoare, vor fi prezente pe scena de pe esplanada Muzeului formațiile care de ani buni îi bucură pe humoreni dar și pe turiștii care ne vizitează orașul, apropiindu-i de atmosfera sărbătorilor de iarnă cu spectacole de colinde, dansuri, datini și jocuri tradiționale”, a declarat primarul Marius Ursaciuc.

Astfel, evenimentele de sâmbătă, 19 decembrie, vor începe la ora 16:00, pe esplanada Muzeului Obiceiurilor Populare, cu un spectacol de colinde, cu dansul urşilor şi jocul caprei, toate prezentate de către copiii din cadrul Serviciilor Multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate. După aceste momente va urma un spectacol de colinde şi dansuri populare din Gura Humorului, Mănăstirea Humorului şi Păltinoasa. În următoarea zi, duminică, 20 decembrie, de la ora 16:00, pe esplanada Muzeului Obiceiurilor Populare va avea loc un nou spectacol de colinde şi dansuri populare din Gura Humorului.

Evenimentele vor continua marţi, 22 decembrie, de la ora 19:00, cu un concert de Crăciun şi Anul nou care va avea loc la Casa de Cultură din Gura Humorului. Apoi, duminică, 27 decembrie, în zona centrală a oraşului, humorenii şi turiştii sunt invitaţi la un concert de colinde susţinut de corurile bisericilor din Gura Humorului.

Manifestările de marţi, 30 de decembrie a.c., vor începe la ora 12:00, în centrul oraşului, cu „urătura humorenilor” şi cu un spectacol de datini şi obiceiuri de iarnă, parada formaţiilor de Anul Nou, cu cerbul de la Corlata, caprele de la Mălini, hurta de la Bosanci, caprele şi urşii din Capu Câmpului şi caprele şi căiuţii de la Stulpicani.

În ultima zi a acestui an, miercuri, 31 decembrie, pe esplanada Muzeului Obiceiurilor Populare va avea loc un spectacol de urături. La miezul nopţii, humorenii sunt invitaţi în centrul oraşului pentru a admira un impresionant foc de artificii.

Copiii sunt invitați vineri în Gura Humorului la o „Poveste de Crăciun” cu „magicianul” Marian Râlea, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava