Concert pascal
MOPAN Suceava

Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, cunoscut pentru diplomația cu care a abordat subiectele din viață particulară, și-a deschis sufletul în cadrul podcastului „Părinți CuMinți” și a vorbit despre rolul de tată.

Toată lumea știe că solistul Cornel Ilie a divorțat de ceva timp, însă se pare că acest lucru nu este știut și de copiii lor.

„Ei știu că eu și mama lor locuim separat pentru că eu am de lucru și pentru că trebuie să plec prin țară … Dar ne vedem cât se poate de des….Sunt convins că atunci când o să apară momentul pentru această discuție, deși pare delicată, o sa fie mai ușor de înțeles pentru ei, decât îmi închipui eu acum. Probabil la un anumit nivel ei înțeleg ceva, însă nu arată, nu se manifestă”, a mărturisit Cornel Ilie în cadrul podcastului „Părinți CuMinți”, potrivit click.ro.

Tatăl unei fete în vârstă de 8 ani, Zara, și al unui băiat, Cezar, în vârstă de 3 ani, Cornel se consideră un tată „relaxat, mult mai implicat și mai bun tată decât aș fi crezut ca pot fi”. Încercând să fie cât mai conectat emoțional cu cei doi copii, Cornel se declară partenerul de joacă favorit al copiilor săi, care prin puterea imaginației reușește să transforme activitățile zilnice în adevărate experiențe.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/primetime/cornel-ilie-de-la-vunk-copiilor-nu-le-am-spus-ca-2283228.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava