Concert pascal
MOPAN Suceava

Comuna suceveană Cornu Luncii condusă de primarul Gheorghe Fron se poate spune că este una plină de talente. După ce în urmă cu puțin timp Ansamblul folcloric sătesc ”Megieșii” a adus la Cornu Luncii Mare Premiu al Festivalului Concurs Național de Folclor de la Mioveni, județul Argeș, iată că în comuna suceveană a ajuns un nou trofeu, cel al Festivalului Concurs  ”Sus la munte, la Muscel” găzduit de localitatea Câmpulung Muscel tot din județul Argeș. Câștigătoarea trofeului este talentata și frumoasa interpretă de muzică populară Petronela Popa.

”Cu inima plină de bucurie aduc cele mai sincere mulțumiri onoratului juriu care m-a apreciat, orchestrei dirijată cu măestrie de domnul Cătălin Iancu, organizatorilor pentru găzduirea excepțională, în special domnului Ion Liviu Iana care este sufletul acestui festival, doamnei Iuliana Tudor pentru minunata prezentare, întregii echipe a TVR1, doamnei primar a municipiului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, de asemenea, alese mulțumiri doamnei mele profesor Maria Macovei care mă îndrumă pe acest drum al cântecului popular, și nu în ultimul rând, familiei mele care mereu mă susțin! Mulțumesc, Câmpulung Muscel!, a declarat câștigătoarea.

Petronela Popa mai are în palmares Premiul „Gheorghita Nicolae” si Marele Premiu la Festivalul „De dor de primavara”, de la Caracal. Primarul Gheorghe Fron, un susținător constant al tradițiilor populare a ținut să o felicite pe proaspăta câștigătoare și să-i ureze succes pe viitor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava