Concert pascal
MOPAN Suceava

Declarat „Bărbatul Anului” la Gala I Success „Celebrity Awards – Bărbaţi de succes”, Cosmin Cernat (44 de ani) a fost premiat săptămâna trecută pentru întreaga carieră. Cu această ocazie, prezentatorul de la Kanal TV ne-a spus ce proiecte are, dar și cum e viaţa de familie în Republica Dominicană, unde se filmează reality-show-urile „Exatlon” și „Survivor”.

Click!: Ce ai mai făcut în ultima perioadă?

Cosmin Cernat: Sunt prin România deocamdată, nu ştiu încotro să o mai apuc. După ce s-a terminat „Exatlon”, am mai stat cu familia în Republica Dominicană şi apoi am revenit în ţară.

Click!: Cum e omul Cosmin Cernat cu bune şi cu rele?

Cosmin Cernat: Dacă mă uit în urmă… Mama a murit când aveam șase ani (n.r. cancer la pancreas, la doar 39 de ani). Am crescut cu fratele meu, cu tata şi cu mamaie într-un bloc comunist, la etajul opt, cu sobă în casă, într-un frig îngrozitor, cu igrasie pe pereţi. Erau vremurile în care aveai apă caldă o dată la nu ştiu cât timp și nu aveai curent electric. Umblam cu lumânarea în geantă, erau scări fără geamuri, tata ne sfătuia să nu urcăm cu liftul, ca să nu rămânem blocați dacă se tăia curentul. Dacă mă raportez la perioada aceea, acum nu avem probleme. Important este că suntem sănătoşi. Dacă te raportezi la fiţe şi la figuri, nu vei face mare lucru niciodată. Localnicii din Republica Dominicană nu au apă şi curent așa cum nu aveam noi pe vremuri.

Citește INTERVIUL COMPLET pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-cosmin-cernat-orfan-de-mama-de-la-la-6-ani-am-trait-frig-cu-igrasie-pe

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava