Concert pascal
MOPAN Suceava

Gabriel Cotabiţă (60 de ani) s-a înfofolit bine şi, de Revelion, a cântat la Sibiu. Apoi, a plecat la munte, într-o scurtă vacanţă. Fiicele lui respiră uşurate, căci artistul nu este scăpat din ochi de Adrian Daminescu (59 de ani) şi de soţia lui, care ar interveni la cea mai mică problemă, potrivit click.ro.

Bucuros că a revenit la viaţă, după ce, anul trecut, a stat în comă trei săptămâni, în urma unui preinfarct, Gabi a acceptat mai multe concerte. Nu a ţinut cont că stresul şi frigul i-ar putea fi fatale, susţinând că este dependent de fani şi de aplauze. A cântat, în Noaptea dintre Ani, şi la Sibiu, însă a fost supravegheat, din culise, de bunul său prieten, Adrian Daminescu, care le-a promis celor trei fiice ale lui Gabi că nu-l va scăpa din ochi. Cotabiţă a vorbit cu publicul, de care îi era tare dor, ba chiar le-a mulţumit fanilor că s-au rugat pentru el, când se afla pe patul de spital, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi ce a declarat Gabriel Cotabiță, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cotabita-pazit-la-concert-si-vacanta-de-bona-daminescu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava