Concert pascal
MOPAN Suceava

Din acest week-end, Iulius Mall Suceava reia seria evenimentelor mult îndrăgite de cei mici și cei mari. Bucovinenii sunt invitați să își aleagă piese cu patina timpului de la târgul de antichități, prichindeii se vor distra în compania clovnului Bobo și vor realiza noi decorațiuni aparte, iar amatorii de dans pot participa la demonstrațiile ritmate.

Și în 2016, Iulius Mall își răsfață clienții cu evenimente speciale, dedicate întregii familii, pentru a face sesiunile de shopping și mai plăcute. În acest sfârșit de săptămână, bucovinenii vor descoperi obiecte impresionante, cu amprenta trecutului, la Târgul Colecționarilor. De vineri până duminică, în perioada 8 – 10 ianuarie 2016, colecționarii își vor prezenta articolele adunate din toate colțurile lumii, a căror valoare este sporită de trecerea timpului. Mic mobilier, bijuterii, filatelie, numismatică, porțelanuri, cărți, ceasuri, tablouri, decorațiuni și accesorii sunt doar o parte din universul obiectelor cu dichis din Iulius Mall. Târgul este organizat în parteneriat cu Bucovinart.

În ultima sâmbătă din vacanța de iarnă, prichindeii primesc de la Iulius Mall o invitație la distracție. De la ora 14.00, în zona KidsLand, copiii își pot dezvolta creativitatea și îndemânarea într-o manieră ludică. Alături de specialiștii Creativ & Deco, cei mici vor picta rame foto din lemn, în formă de animăluțe. Materialele necesare sunt puse la dispoziția participanților de Iulius Mall, iar năzdrăvanii vor putea lua creațiile acasă.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, ștrengarii continuă petrecerea în compania clovnului Bobo. Și în acest an, îndrăgitul personaj s-a pregătit cu farse, jocuri și concursuri noi, spre încântarea copiilor. Alături de prieteni, cei mici vor petrece o după-amiază minunată, iar surprizele dulci nu vor lipsi.

Sâmbătă, de la ora 12.00, și duminică, de la ora 14.00, clienții care vor să se delecteze cu momente dansante sunt așteptați în sala de conferințe, de la etajul Iulius Mall. Spectacolele antrenante sunt oferite de copiii de la Unik Dance, coordonați de antrenoarea Elena Hangan.

Duminică, cei care vor să-şi exerseze mişcările pot accepta invitaţia Iulius Mall„Simte ritmul, simte muzica!”. De la ora 17.00, la parterul mall-ului, în compania profesioniştilor de la şcoala Salsa Family, începătorii sau experimentaţii vor dansa pe ritmuri latino caraibice, salsa, bachata şi merengue.

În pauzele dintre sesiunile de shopping, amatorii sportului pe patine pot petrece clipe de bucurie în compania prietenilor sau a familiei, mișcându-se pe gheața de la Ice Dream. Patinoarul este deschiszilnicîntre orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate de distracție pe gheață costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Ice Dream pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava