Concert pascal
MOPAN Suceava

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a început lucrările de reabilitare și modernizare a unuia dintre cele mai distruse tronsoane ale DN 17B, în interiorul comunei Crucea. Prefectul Mirela Adomnicăi a precizat că investiția presupune turnarea unui covor asfaltic nou pe o porțiune de 10 kilometri. Mirela Adomnicăi a spus că va monitoriza săptămânal modul în care constructorul execută lucrările de modernizare și de turnare a noului strat de asfalt.


În același timp, primarul din Crucea, Dorin Rusu, a spus că este mulțumit de modul în care constructorul a început lucrările de modernizare, sperând că acestea vor fi finalizate într-un termen cât mai scurt. Dorin Rusu a spus lucrările de modernizare se realizează pe tronsonul DN 17B din centrul comunei Crucea (zona Peco) și până la Chiril, în zona Arama. El a afirmat că investiția se face de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași. „Luni am avut un prim comandament de lucru și văd că lucrările înaintează extraordinar de bine, cu cel puțin un kilometru pe zi pe un sens de mers. Firma a venit cu utilaje moderne, cu oameni, și sperăm că lucrările vor fi finalizate într-un termen cât mai scurt”, a spus primarul din Crucea, care a precizat că lucrările ar urma să dureze maxim 30 de zile.

Dorin Rusu a ținut să precizeze că reabilitarea și modernizarea acestui tronson era extrem de importantă, având în vedere că porțiunea de 10 kilometri care va fi asfaltată era cea mai distrusă, șoferii fiind nevoiți să circule printre gropi mari și de 20 – 30 de centimetri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava