• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ești curios să afli cât de spectaculoase vor fi evenimentele care marchează aniversarea celor 10 ani de la inaugurarea Iulius Mall Suceava? Te asigurăm că îți vom depăși așteptările! Și asta pentru că ți-am pregătit surprize captivante și oferte speciale.

Se apropie momentul în care marcăm aniversarea Iulius Mall Suceava, așă că îți dezvăluim ce spectacole ți-am pregătit, care te vor purta într-o lume ireală. Pentru că „Povestea noastră este povestea ta”, sâmbătă, pe 17 noiembrie 2018, vom sărbători împreună ca în basme și vei avea ocazia să te bucuri de un show prezentat pentru prima dată în fața publicului din România. Păsări gigantice de peste trei metri înălțime, personaje fantastice venite dintr-o altă lume și un spectacol extraordinar de magie vor crea atmosfera fascinantă de la Iulius Mall Suceava. Ți-am stârnit interesul? Vezi cu ce te vom încânta în filmulețul de prezentare disponibil pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava.

Trupa franceză de street theatre Remue Ménage va cuceri publicul din Suceava cu spectacolul „Flamingo Roz”, un show artistic surprinzător, care combină dansul, muzica, jocul de lumini și prezența unor păsări gigantice. De la orele 14.00 și 19.00, artiștii îi vor conduce pe cei prezenți într-o caravană misterioasă, cu elemente captivante.

Pentru cei mici, dar și pentru cei mari, Iulius Mall Suceava a pregătit, de la ora 16.30, un spectacol cu iluzii optice și trucuri inimaginabile. Invitatul special este magicianul Lorenzo – Cristian. Este cel mai titrat magician român, fiind coleg în The Magic Circle – Londra cu cei mai faimoși iluzioniști, David Copperfield și Dynamo. „Magia copilăriei” este un show cu efecte idilice, personaje și recuzită spectaculoase, care le ofere micilor spectatori o cale spre o lume de poveste.

Agenda evenimentelor va fi completată cu oferte aniversare pregătite de brandurile tale preferate, de care te poți bucura întreg week-end-ul 16 – 18 noiembrie 2018.

Vino pe 17 noiembrie, la Iulius Mall Suceava, să celebrăm împreună zece ani de momente memorabile! Povestea continuă!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava