MOPAN Suceava

Cristiano Ronaldo a lansat o ediție limitată de pantofi pentru a comemora câștigarea Balonului de Aur, cu doar 300 de perechi disponibile, notează contactmusic.com. Jucătorul de fotbal, în vârstă de 30 de ani, a luat râvnitul premiu FIFA pentru a treia oară anul acesta și pentru a sărbători, brand-ul său de încălțăminte CR7 lansează ediția exclusivă Gold, care conține doar 300 de perechi.

Cristiano deține perechea numărul 7, – cu trimitere la numărul său de pe tricou – iar pantofii sunt realizați din piele de vițel atent lustruită și dispun de detalii din aur făcute la comandă, picturi manuale în negru și auriu, cusături unice din piele, căptușeli cu branțuri și știfturi triple la călcâie.

Starul a declarat, conform sursei citate: ˝Sunt onorat că CR7 Footwear a creat acești pantofi comemorativi, atât pentru a sărbători, cât și pentru a crea o amintire durabilă pe care oamenii să o împărtășească.˝

˝Măiestria de calitate superioară, atenția la detalii și folosirea celor mai bune materiale sunt reprezentative pentru marca de încălțăminte CR7, dar acest stil este deosebit de special pentru mine. Detaliile cu negru și auriu sunt minunate și sunt foarte mândru să port perechea numărul 7. ˝ Pantofii de lux au fost realizați manual de artizanii din orașul său natal din Portugalia, iar fiecare pereche a fost personalizată cu o ștampilă semnătură și este însoțită de un certificat oficial de autenticitate. Pantofii, puși în vânzare pentru suma de 300 de euro, sunt disponibili pe www.CR7Footwear.com și în magazinele unor comercianți selectați din toată lumea. Un procentaj din profit va fi donat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava