Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea mai titrată sportivă a Clubului Sportiv Muncipal Suceava, Cristina Casandra, a revenit în competițiile oficiale cu prilejul Campionatelor Naționale de Atletism care au avut loc la finele săptămânii trecute la București. Sportiva a avut nouă luni de pauză din cauza unor operații și doar două luni și jumătate de pregătire.
Cristina Casandra a luat startul în proba de 10.000 de metri și s-a clasat pe locul al șaselea.
”În cursele pe distanțe lungi diferențele de ordinul secundelor sunt nesemnificative. Cristina a revenit bine în competiții dacă ne gândim la perioada lungă de absență și la cea scurtă de pregătire. Ea a rezistat în top până la kilometrul opt, dar finișul celor mai tinere a fost mai bun.
Sunt convins că peste două luni la Campionatele Naționale de Cros lucrurile vor sta altfel. Oricum, deocamdată lucrurile au stat bine și Cristina s-a simțit bine. Sper să fie în formă la următoarea competiție majoră” a declarat antrenorul Silviu Casandra.
Cursa de 10.000 de metri a fost câștigată de Monica Florea de la CSU Sighișoara, sportivă cu 16 ani mai tânără decât Cristina Casandra și cu 23 ani mai tânără decât fosta campioană olimpică Constantina Diță, sosită pe locul VII.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava