Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin a Sucevei a introdus în ultimii ani în Liga Naţională un stil de joc bazat pe viteză şi circulaţie rapidă a mingii. Aceste lucruri s-au putut realiza doar având la bază o pregătire fizică ireproşabilă. În fiecare an, înainte de debutul noului sezon competiţional, handbaliştii suceveni au “tras” tare în stagiile de pregătire centralizată, lucru care s-a văzut apoi în campionat când s-au clasat peste echipe cu potenţial financiar şi tehnic mai bun.

Şi în această vară a venit rândul ca CS Universitatea Suceava să plece în cantonament. Echipa suceveană va trece la faza a doua a pregătirilor de vară, urmând să plece într-un stagiu montan de opt zile la Vatra Dornei.

Antrenorul Răzvan Bernicu  are la dispoziţie un lot de 19 handbalişti, portarii Bogdan Pralea, Andrei Spiridon, Alin Ilii şi Dragoş Nedelcu şi de jucătorii de câmp Adi Mitrea, Florin Acatrinei, Răzvan Gavriloaia, Silvian Amihăesi, Cozmin Ţigănaşu, Alin Petrea, Alin Roşu, Răzvan Dumitraş, Adi Târzioru, Dan Negruşeri, Mihai Sandu, Teodor Roban, Cristian Aldica, Andrei Olariu şi Ioan Tcaciuc. Din lotul care va pleca la Dorna va lipsi  Burlacu, aflat la lotul naţional de juniori şi Cântec, care va începe alergările uşoare abia la sfârşitul acestei luni.

“Deocamdată vom merge în cantonament fără probleme pentru că ni s-a promis sprijin. Totuşi, nu ştim exact pe ce ne putem baza. Oricum, Pralea şi Tcaciuc vor merge la Vatra Dornei, dar încă nu au semnat nimic cu noi. Într-o situatie delicată se afla şi Acatrinei şi Gavriloaia, pe care nu ştiu cum vom reuşi să-i ţinem la echipă în actualele condiţii financiare”, a afirmat antrenorul Razvan Bernicu.

După stagiul de pregătire centralizată de la Vatra Dornei, CS Universitatea îşi va continua antrenamente la Suceava până pe 8 august, când va debuta a şaptea ediţie a Memorialului “Mihai Mironiuc”, pe lista echipelor invitate în acest an figurând nume ca Minaur Baia Mare, HC Vaslui, Steaua Bucureşti sau Ştiinţa Bacău. Tot în luna august, echipa suceveană a fost invitată să participe la un turneu amical la Vaslui.

Noul sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin va începe pe 15 septembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava