Ministrul dezvoltării, Cseke Attila, a depus, astăzi, o coroană de flori la mormântul medicului Cristian Irimie. Cseke Attila dorit în mod special să se oprească la mormântul lui Cristian Irimie, ministrul efectuând azi o vizită oficială în județul Suceava. El a fost ministru al sănătății în perioada în care Cristian Irimie a fost secretar de stat în cadrul acestui minister.

Ministrul dezvoltării a fost însoțit de membrii familiei lui Cristian Irimie, de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur și de primarul Ion Lungu.

De-a lungul timpului, Cristian Irimie a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, șef al Direcției de Sănătate Publică Suceava și director al Spitalului Județean. De asemenea, a fost consilier județean, iar în ultimii patru ani a făcut parte din Consiliul Local Suceava. În primăvara lui 2018, când coordona Secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean Suceava, doctorul Irimie a ieșit la pensie. Cristian Irimie a fost înmormântat în Cimitirul Armenesc din cartierul Zamca cu onoruri militare.

Cseke Attila a depus o coroană de flori la mormântul dr. Cristian Irimie, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava