MOPAN Suceava

În primul meci din 2015 în faţa propriilor suporteri, meci contând pentru etapa a III-a a Diviziei Naţionale de rugby, CSM Bucovina Suceava a reuşit să învingă gruparea RCM Galaţi cu scorul de 21-15 (10-8).
După două victorii consecutive în primele două runde, gălăţenii au venit cu elan la Suceava, dar şi cu o echipă mult mai competitivă decât în sezonul trecut. Din păcate pentru ei şi din fericire pentru suceveni, pe stadionul „Unirea” se câştigă foarte greu.
Această „axiomă” a fost dovedită încă o dată, elevii antrenorului Constantin Vlad evoluând bine pe un teren uscat şi dificil, impunându-se în final cu 21-15.
Scorul a fost deschis de Scolobiuc junior din lovitură de pedeapsă. La 3-0, Tepşanu a reuşit o acţiune personală de toată frumuseţea şi a marcat primul eseu al partidei dintre CSM Bucovina Suceava şi RCM Galaţi. Încercarea a fost transformată de acelaşi Scolobiuc şi tabela de marcaj a arătat scorul de 10-0 în favoarea sucevenilor. Oaspeţii au replicat imediat pe linia de „treisferturi” şi au redus din handicap, scorul devenind 10-5. Ultimele puncte ale primei reprize au fost tot gălăţene, „dunărenii” reuşind a lovitură de pedeapsă.
La 10-8 meciul a devenit aprig disputat, RCM Galaţi venind clar să câştige la Suceava. Spre satisfacţia spectatorilor prezenţi în tribunele stadionului „Unirea”, Dumitru Ştefăroi reuşeşte o intercepţie în propria jumătate de teren şi face o cursă irezistibilă până în terenul de ţintă advers. La 13-8 pentru CSM Bucovina Suceava, gălăţenii au acuzat şocul şi Scolobiuc a izbutit încă două lovituri de pedeapsă. La 21-8, RCM Galaţi a revenit în forţă şi la ultima fază a marcat al doilea eseu, insuficient însă pentru mai schimba soarta partidei. S-a încheiat aşadar, CSM Bucovina Suceava – RCM Galaţi 21-15, sucevenii trecându-şi în cont patru puncte, oaspeţii luând şi ei punctul bonus defensiv.
După două partide disputate în acest sezon competiţional CSM Bucovina Suceava are 8 puncte în clasament.

CSM Bucovina Suceava s-a impus în primul meci pe stadionul „Unirea” din 2015 în faţa echipei RCM Galaţi, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava