• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În etapa a V-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava va juca din nou în faţa propriilor suporteri. După victoria din partida cu Dacia Buzău, sucevenii îşi doresc un succes mai facil în faţa grupării Bravol Braşov care va veni sâmbătă în sala „Unirea” de la ora 11.00.
„Nu avem jucători indisponibili, poate doar Giurcă, jucător care s-a antrenat mai puţin. Nu ştim prea multe despre adversarii noştri, dar cred că plusul nostru de experienţă va fi suficient pentru o victorie scurtă” a declarat antrenorul formaţiei CSM Suceava, Victor Pancu.

Runda a V-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin programează meciurile:
CSM Suceava – Bravol Braşov
Tomis Constanţa – Ştiinţa Bucureşti
Ştiinţa Bacău – Tricolorul Ploieşti
Dacia Buzău – Steaua Bucureşti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava