Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Complexul „Areni” din Suceava va găzdui mâine începând cu ora 10.00 un adevărat festival atletic. Tinerii sportivi suceveni se vor întrece în cadrul celei de-a VII-a ediţii a Grand Prix-ului „Cristina Casandra” şi a celei de-a XXIII-a ediţii a Cupei Sucevei.
Competiţiile atletice de sâmbătă 2 noiembrie se vor desfăşura în sala „Areni” şi pe pista stadionului cu acelaşi nume în organizarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava, în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal şi Asociaţia Judeţeană de Atletism cu sprijinul sportivilor Cristina şi Silviu Casandra.
La întreceri şi-au anunţat prezenţa peste 150 de atleţi din judeţele Suceava şi Botoşani, dar şi din Republica Moldova. Sportivii vor concura în 34 de probe şi vor fi recompensaţi cu premii în bani, diplome, tricouri şi cupe. Cele mai atractive întreceri vor fi cele de la categoria open, 3.000 de metri masculin şi feminin şi cea de ştafetă 4X400 metri.
„Ne face plăcere că putem continua tradiţia competiţiilor sportive Grand Prix „Cristina Casandra” şi Cupa Sucevei. Este o mândrie pentru noi că putem să respectăm cea mai titrată sportivă a Sucevei care a fost de 10 ori consecutiv cea mai bună sportivă a judeţului” a declarat directorul DJST Suceava, Cristinel Bărculescu.
„Le mulţumesc acestor sportivi de marcă ce sunt un exemplu pentru generaţiile mai tinere. Nu este puţin lucru să ai în faţă o recordmenă mondială şi un multiplu campion naţional.
Puţină lume cunoaşte faptul că Cristina Casandra, la doar trei luni după ce a născut, a reluat antrenamentele în cantonamentul de la Piatra Arsă. Ca să faci un asemenea sacrificiu trebuie să-ţi placă ce faci şi să încerci să oferi un model tinerilor” a afirmat directorul adjunct al CSM Suceava, Valerică Gherasim.
„Toată lumea ştie că traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere financiar şi faptul că am reuşit să continuăm tradiţia competiţiilor atletice a fost o reuşită. Pentru noi este important să promovăm mişcarea în rândul copiilor, pentru că fără sport este greu să fii complet.
Mulţumesc DJST Suceava şi CSM şi AJ de Atletism pentru implicare pentru că în acesat week-end vom avea un adevărat festival sportiv” a fost de părere şi multipla campioană Cristina Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava