Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava a început cu stângul turneul de la Cluj-Napoca pierzând în meciul de debut în fața grupării CSM Vaslui. Sucevenii au avut momentele lor bune, dar au ratat exact atunci când nu trebuia și au pierdut cu 24-22.

În prima parte meciul dintre CSU din Suceava și CSM Vaslui a fost extrem de echilibrat. A urmat apoi o perioadă extrem de bună o echipei antrenate de Adrian Chiruț, Iulian Andrei și Bogdan Șoldănescu în care sucevenii au găsit lesne drumul spre plasa porții vasluiene. La jumătatea primei reprize Botond Balazs a marcat pentru 9-5 în favoarea sucevenilor.

Cum ne-am obișnuit deja de ceva vreme, era prea frumos să fie adevărat, așa că după un start excelent a urmat o perioadă de cădere inexplicabilă și CSM Vaslui a revenit în joc, ba mai mult a încheiat în avantaj la pauză cu scorul de 11-10.

În repriza a doua, CSM Vaslui a preluat conducerea pe care nu a mai cedat-o până în final. CSU din Suceava a avut de mai multe ori șansa să egaleze sau să se apropie la doar un gol diferență, însă handbaliștii lui Adi Chiruț au ratat tocmai atunci când era nevoie de gol.

Gruparea suceveană a cedat din nou un meci din care putea scoate mult mai mult, la fel ca în partida cu CSM Focșani. Să sperăm că moralul sucevenilor nu va scădea și ei vor reveni pe plus pentru că mai au de jucat trei meciuri în Ardeal, cu HC Buzău, CSM Bacău și Magnum Botoșani.

În următorul meci al turneului de la Cluj-Napoca, CSU din Suceava va întâlni joi 8 aprilie formația HC Buzău.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraș – Botond (3), Juverdianu, Sadovyi (2), Kobzii (2), Popia (7), Maxim Oancea, Petrov (3), Lupu (2), Costea, Loic (1), Anton (1), Păunescu, Furak (1).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava