Concert pascal
MOPAN Suceava

Odată încheiate Jocurile Europene Universitare, de unde formația suceveană care a reprezentat USV s-au întors cu medaliile de aur, munca se reia pentru pregătirea unui nou sezon din Liga Zimbrilor. Lotul reîntregit s-a antrenat săptămâna aceasta sub comanda tehnicienilor Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” din cartierul Obcini, urmând ca la sfârșitul acestei săptămâni să înceapă seria meciurilor amicale.

Azi și mâine, gruparea suceveană va participa la Memorialul „Lascăr Pană” de la Baia Mare, acolo unde va întâlni formațiile Potaissa Turda și CSM Odorheiu Secuiesc.

În continuarea programului de jocuri test din intersezon, „alb-albaștrii” vor susține o „dublă” la Bacău, cu echipa CSM, din localitate, în zilele de 12 și 13 august, după care se cor confrunta cu CSM Focșani, pe 20 august, în deplasare, și pe 26 august, pe teren propriu.

CSU din Suceava va începe ediția de campionat 2022-2023 a Ligii Zimbrilor pe data de 31 august, în deplasare, cu Minaur Baia Mare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava