Concert pascal
MOPAN Suceava

La mijlocul acestei săptămâni, în cadrul etapei a XXV-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, CSU Suceava a evoluat pe terenul campioanei României, HCM Constanţa. La capătul unui meci fără miză, formaţia gazdă s-a impus cu scorul de 37-31 (23-16).

Gruparea pregătită de Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu a început bine disputa cu echipa de pe litoral şi a condus până în minutul 10. A urmat apoi o decizie suspectă a arbitrilor care l-au eliminat pe Burlacu, două intervenţii de excepţie ale portarului Stănescu şi campioana României a revenit în joc şi nu a mai cedat iniţiativa până la finalul întâlnirii.
Sucevenii au ţinut aproape de adversarii lor cât au putut, dar la pauză HCM Constanţa conducea pe tabela de marcaj cu 23-16.

Debutul părţii secunde a fost unul echilibrat, însă sucevenii au avut din nou o perioadă foarte bună în care au reuşit să marcheze pe contraatac şi s-au apropiat la doar trei goluri de constănţeni, scor 27-24. Campioana României a preluat iniţiativa pe fondul unor noi intervenţii salutare ale portarului Stănescu şi s-a distanţat la 10 goluri de echipa CSU Suceava în minutul 56 când scorul era 37-27. Finalul a aparţinut bucovinenilor care au marcat patru goluri consecutive, scorul final al întâlnirii HCM Constanţa – CSU Suceava fiind 37-31.

„Am avut momente bune de joc atât în debutul meciului, cât şi la începutul reprizei a doua. Acest meci nu a contat prea mult pentru noi, important a fost faptul că nu am avut accidentări şi am folosit toţi jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie.
Urmează un joc deosebit de dificil pentru noi, un joc pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. Avem timp o săptămână să pregătim disputa cu Poli Timişoara şi sunt convins că băieţii sunt conştienţi de importanţa acestei partide” a declarat profesorul Petru Ghervan.

CSU Suceava: Spiridon, Marocico – Târzioru (6), Burlacu (5), Davidovic (5), Trifkovic (4), Ion Tcaciuc (3), Popovici (2), Petrea (2), Preda (2), Costea (2).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava