În prima etapă a seriei I a Diviziei A de handbal masculin, CSU Suceava va primi sâmbătă 5 septembrie de la ora 13.00 în sala LPS vizita echipei LPS Piatra Neamţ. Formaţia suceveană are ca obiectiv în acest sezon competiţional calificarea pe unul din primele trei locuri ale clasamentului, poziţie care să-i dea posibilitatea de a se lupta pentru promovarea în Liga Naţională. Principalele contracandidate la primele locuri sunt HC Dobrogea Sud, grupare care are în componenţă handbalişti cu mare experienţă competiţională care au evoluat ani buni cu HCM Constanţa în Cupele Europene şi care sunt multipli campioni naţionali şi CSSM Bacău, o formaţie mai tânără, dar deosebit de ambiţioasă. De altfel, CSU Suceava va întâlni pe rând echipele menţionate anterior în ordine în etapele a III-a, acasă şi respectiv a patra, în deplasare la Bacău.
CSU Suceava s-a despărţit de mai mulţi jucători la finele sezonului competiţional anterior, însă a reuşit să păstreze câţiva sportivi experimentaţi şi doritori de mare performanţă. Pe lângă
Spiridon, C. Tcaciuc, Manea, Petrea, Costea, Aldica, Olariu, I. Tcaciuc, Cr.Bursuc, Preda, Roban, Alexa şi Gabi Burlacu au venit Gabriel Velea, extremă stânga de la Dunărea Călăraşi, Dionis Oprea, un tânăr care a terminat junioratul la Moreni, Ciprian Vele, jucător care a revenit la Suceava după doi ani petrecuţi la HC Argeş Piteşti, pivotul Bogdan Baican, sportiv crescut la LPS Suceava care a evoluat la HCM Minaur Baia Mare şi HCM Constanţa, tânărul Ciutacu, de la Centrul de Excelenţă de la Sighişoara şi Rareş Bursuc, jucător de braţ stâng în care sucevenii îşi pun mari speranţe.
„Vrem să începem bine acest sezon competiţional şi când spun bine mă gândesc la lipsa accidentărilor după primele două etape. După cum s-a putut constata, avem o tragere la sorţi de grozavă în debut de campionat, în a treia etapă urmând să primim la Suceava favorita eşalonului secund, HC Dobrogea Sud, pentru ca apoi în runda următoare să mergem la CSSM Bacău.
Am disputat meciuri amicale cu ambele echipe şi ne-am ridicat la nivelul adversarilor noştri. În campionat va fi cu totul altceva şi sunt convins că băieţii noştri se vor lupta pentru victorie” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava