Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Runda a VII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin programează pentru tânăra „gardă” de la CSU Suceava a nouă întâlnire cu una din grupările de legendă din România. După ce în etapa anterioară a dat piept cu Dinamo, joi de la ora 18.00 elevii antrenorului Răzvan Bernicu vor juca cu Steaua Bucureşti.
Dacă în urmă cu o rundă sucevenii i-au avut în faţă pe Dimache sau Nicolae, handbalişti trecuţi binişor de 30 de ani, de această dată ei se vor lupta cu alţi sportivi cu mare experienţă competiţională ca Mazilu sau Georgescu.
„Vom juca din nou împotriva unei echipe alcătuite din jucători cu mare experienţă competiţională. Va trebui iarăşi să compensăm plusul de calm şi masivitate cu viteză şi dăruire.
Meciul va fi dificil pentru că şi ei au doar 3 puncte în clasament, dar noi ne vom apăra şansa, aşa cum am făcut-o şi la Reşiţa unde nimeni nu ne-ar fi dat nicio şansă” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
După această a VII-a etapă urmează o pauză de trei săptămâni în Liga Naţională, pentru ca apoi în runda a VIII-a CSU Suceava să joace tot în deplasare pe terenul celor de la Pandurii Tg.Jiu.

Etapa a VII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin programează meciurile:
Steaua – CSU Suceava
HC Odorhei – Pandurii Tg.Jiu
Potaissa Turda – Ştiinţa Bacău
Poli Timişoara – HCM Baia Mare
Dinamo – CSM Bucureşti
CS Caraş Severin – HCM Constanţa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava