Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul turneului play-out al Ligii Naţionale de handbal masculin, în etapa a IV-a, CSU Suceava va evolua pe terenul grupării CS Caraş Severin, mâine de la ora 11.00. Sucevenii se prezintă la acest meci cu un bilanţ de o victorie, 24-23 cu bănăţenii şi o înfrîngere, 16-29 cu CSM Bucureşti, în timp ce gazdele au două înfrângeri în cont în faţa elevilor lui Răzvan Bernicu şi în faţa bucureştenilor.
„Vrem să facem un meci bun la CS Caraş Severin şi să ne apărăm şansa până la capăt. Din lotul echipei noastre la acest meci va lipsi Petrea, suspendat” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
Se pare că şi din lotul formaţiei bănăţene va lipsi un jucător la meciul cu CSU Suceava, Turcu primind cartonaş roşu în partida cu CSM Bucureşti.
Chiar dacă învinge la CS Caraş Severin, şansele ca CSU Suceava să fie echipa care va câştiga această fază a turneului play-out sunt mici pentru că handbaliştii suceveni au pierdut la o diferenţă prea mare, după un meci cu arbitraj defavorabil, la CSM Bucureşti. În acest caz, gruparea suceveană va rămâne cu ultima şansă de a evolua şi în sezonul viitor în Liga Naţională, adică turneul de baraj în care va întâlni, după toate probabilităţile din nou pe CS Caraş Severin, dar şi puternica formaţie CSM Călăraşi şi HC Argeş Piteşti. Din aceste patru echipe, doar primele două clasate la finalul barajului vor evolua în primul eşalon valoric în sezonul competiţional 2014-2015.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava