Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

După aproape două luni petrecute pe Drumul Zeilor, concurenții de la Asia Express au revenit în România. Filmările pentru Asia Express 2024 s-au terminat, iar toți participanții s-au întors acasă cu tolba plină de amintiri din ceea au numit experiența vieții lor, notează click.ro. Aceștia au dezvăluit și data la care va fi difuzat cel mai așteptat show de la Antena 1.

Nouă echipe de vedete au pășit pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia în aventura Asia Express 2024, sezonul 7: Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache.

Concurenții au avut de înfruntat o serie de provocări, de la obiceiurile ciudate și inedite, la temperaturile foarte ridicate și diferențele lingvistice, fiind puși în situații cât se poate de dificile. Au trebuit să ajungă din Thailanda până în Bali fără telefon, cu doar un dolar pe zi. Drumul parcurs s-a întins pe o distanță de nu mai puțin de 7.000 de kilometri. În acest an au fost 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Andrei Ursu a făcut echipă în cadrul competiției Asia Express cu partenerul lui, Vlad Condurache. Solistul a postat pe InstaStory un videoclip prin intermediul căruia a mărturisit că experiența pe care a avut-o la Asia Express 2024 a fost una de neuitat. „Filmările pentru Asia Express s-au terminat, abia aștept să vedeți emisiunea în toamnă. Ce pot să zic eu este că a fost o experiență extraordinar de tare, iar ce mă bucură și mai mult este faptul că în astea două luni de când am plecat (…) piesa noastră a stat pe locul 1 pe radio tot timpul ăsta, am văzut acum. 8 săptămâni pe locul 1, este cel mai tare lucru care mi s-a putut întâmpla și abia aștept să ajung acasă, abia aștept să mă întorc la familie”, a mărturisit Andrei Ursu, pe InstaStory, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/cu-ce-impresii-s-au-intors-concurentii-de-la-asia-2358622.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava