Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă vrei să ai o nuntă reuşită, ia-ţi artiştii momentului. Aceştia sunt Culiţă Sterp (28 de ani) şi Vlăduţa Lupău (30 de ani)! Chiar dacă a fost pandemie, cei doi artişti au fost regii evenimentelor şi nu au stat o clipă, fie că a fost weekend sau chiar zi a săptămânii. Nici tariful lor nu i-a speriat pe petrecăreţii care au plătit şi 5.000 de euro ca să aibă un eveniment de pomină. La ora actuală, Vlăduţa şi Culiţă sunt cei mai solicitaţi artişti, notează click.ro.

Culiţă Sterp s-a remarcat în urmă cu cinci ani, când cânta cu fosta lui soţie Carmen de la Sălciua, apoi a „spart” barierele notorietăţii după asocierea cu Anna Lesko, pentru piesa „Ivanko”. Anul acesta a fost în topul celebrităţii după participarea la „Survivor”, de la Kanal D, unde mai avea puţin şi câştiga marele premiu. A renunţat de bună voie pentru că acasă îl aştepta un premiu şi mai mare:  iubita lui, Daniela Iliescu, urma să nască primul lor copil. De când s-a întors din Republica Dominicană, celebrul hunedorean s-a împărţit între familie şi cântări.Tariful lui Culiţă este de 4.000 -5.000 de euro şi se poate modifica, dar asta nu-i sperie pe doritori, potrivit sursei citate.

De partea cealaltă a baricadei se află Vlăduţa Lupău. Se zice că nu ai avut nuntă dacă nu ţi-a cântat Vlăduţa cu Rapsozii Maramureşului. Are o voce puternică, este frumoasă şi face show total- toate ingredientele pentru un program reuşit.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/culita-sterp-si-vladuta-lupau-rasfatatii-nuntilor-ce-tarife-enorme-au

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava