Concert pascal
MOPAN Suceava

De mai bine de 16 ani, Elena Cârstea este stabilită în America. Trăiește acolo alături de soțul ei și cele două fiice adoptate. Nu mai are proiecte în domeniul muzical, ci se ocupă de cu totul altceva. Femeia, în vârstă de 61 de ani, nu a avut o viață tocmai ușoară. În anul 2016, fiul său vitreg, de care a fost extrem de atașată, a murit. Mult timp s-a spus că tânărul ar fi decedat din cauza unei dependențe, notează click.ro.

„Nu a murit de supradoză. Se lăsase, după ce stătuse şase luni la dezintoxicare. Iubita lui îl făcuse să lase acea lume nenorocită în spate. El a început să se drogheze după toate ororile văzute şi trăite pe câmpul de război, pe vremea când era militar. Se aude că a facut infarct, dar nu se ştie exact cauza morţii. Era într-o perioadă foarte fericită a vieţii lui, visa la o familie. Nimeni nu se aştepta la o asemenea tragedie. Părinţii lui Brett sunt distruşi”, declara un apropiat al familiei, potrivit Cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-a-murit-de-fapt-fiul-vitreg-al-elenei-2317995.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava