Concert pascal
MOPAN Suceava

Axinte a împlinit 55 de ani pe 7 aprilie și a organizat o petrecere pe cinste la o sală de evenimente din Bucureștii Noi!

O mulțime de artiști i-au fost alături actorului și l-au sărbătorit așa cum se cuvine. Leana din Vacanța Mare, mai precis prietenul și colegul lui Axinte, Mugur Mihăescu a venit la perecerea organizată de acesta împreună cu soția sa, Rodica.

Mugur Mihăescu a fost vesel toată seara, a dansat și s-a distrat așa cum a știut mai bine dovedind încă o dată că nu-i lipsește deloc buna dispoziție.

După recitalul tenorului  Alin Stoica, care a cântat și împreună cu soția lui, soprana Mădălina Radu, Mugur Mihăescu i-a mulțumit lui Axinte pentru aceste momente care i-au mers la suflet și l-au făcut să lăcrimeze.

”Este cel mai frumos moment pe care l-am văzut și îți mulțumesc că i-ai adus aici, îți mulțumesc că exiști și „La mulți ani!”, i-a spus Mugur Mihăescu lui Axinte, potrivit click.ro. La rândul sau, Axinte, i-a răspuns  lui Garcea: „Și sper că te-am făcut să plângi, da? Să știți că a plâns. Mugur Mihăescu a zis: „Eu n-am mai văzut…”, iar Mugur i-a luat microfonul din mână lui Axinte și a mai completat: „Eu când a cântat „Historia de un amor” am plâns. Zic, dacă cântați și Orfeul negru cred că îmi băgați cuțitul în inimă așa că  am plâns!”, a mai  spus Garcea, spre amuzamentul invitaților.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-a-petrecut-axinte-aseara-de-ziua-lui-ce-2353122.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava