Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian (43 de ani) a fost surprinsă la plajă în Insulele Turks și Caicos, din Caraibe, acolo unde se află în vacanță cu surorile ei. Celebra brunetă, care se laudă cu o avere de 1,7 miliarde de dolari, și-a etalat formele apetisante într-un costum de baie maro cu animal print , notează click.ro.

Vedeta, care a slăbit foarte mult în ultimii ani, are o talie minusculă și abdomenul perfect plat, așa că nu se sfiește să se dezbrace ori de câte ori are ocazia.

Kim Kardashian a mărturisit că se menține în formă făcând sport în fiecare zi, cu un antrenor personal, dar mănâncă și sănătos. „Am slăbit 9,5 kilograme în total. Am renunțat la zahăr, la fast-food și la prăjeli! Acest lucru mi-a schimbat viața”, a declarat Kim, în urmă cu ceva timp, potrivit sursei citate.

Cu toate acestea, ea și sora ei, Khloe Kardashian, au fost acuzate că au trișat luând Ozempic, un medicament pentru diabet pe care multe vedete de la Hollywood l-au folosit pentru a pierde în greutate în trecut.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kim-kardashian-trasa-prin-inel-a-innebunit-toata-2353152.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava