Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai e puţin până la lansarea filmului „Top Gun 2: Maverick”! Cu acest prilej, toată lumea se întreabă cum arată şi ce fac azi actorii din primul film de succes, „Top Gun”.

Filmul „Top Gun” a fost lansat în 1986 şi s-a bucurat de un succes uriaş, aducând consacrarea lui Tom Cruise (59 de ani). Toată lumea aştepta o continuare, dar aceasta se va lansa la cinematografele din SUA abia la 24 mai, sub titlul „Top Gun: Maverick”, în regia lui Joseph Kosinski. Moartea lui Tony Scott, care a regizat filmul original, în 2012, a dat peste cap planurile de a-l continua, scrie click.ro.

Tom Cruise revine în rolul lui Pete „Maverick” Mitchell din „Top Gun”, original, în noul film, „Top Gun: Maverick”. Se menţine bine, e aproape neschimbat. Starul, care are o avere de 600 de milioane $, zice că nu a apelat la chirurgia plastică sau botox. El a jucat în continuare în filme de succes. A ajuns să joace în al 7-lea film din seria „Misiune: Imposibilă”. A trecut prin două divorţuri, în 2001, de Nicole Kidman, şi în 2012, de Katie Holmes, care i-a dăruit o fiică, Suri, de 16 ani.

Val Kilmer (62 de ani) revine în rolul lui Tom „Iceman” Kazansky în noul film. Însă el este complet schimbat faţă de apariţia sa în cel original.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cum-arata-actorii-din-top-gun-dupa-36-de-ani-634957.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava