Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Aniston, faimoasă pentru rolul său din serialul Friends și pentru aspectul său fermecător, își împărtășește secretele de a arăta impecabil la vârsta de 55 de ani. Într-un interviu recent acordat publicației womenshealthmag.com, Aniston dezvăluie că rutina sa de antrenament și dieta au suferit schimbări semnificative de-a lungul timpului, adaptându-se nevoilor și limitărilor corpului său.

În tinerețe, Aniston era cunoscută pentru antrenamentele sale epuizante și pentru disciplina sa riguroasă. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, vedeta a învățat să-și echilibreze eforturile și să adopte o abordare mai înțeleaptă față de exerciții. Astfel, a renunțat la antrenamentele intense de cardio și abdomene, preferând o metodă mai blândă și mai eficientă pentru corpul său la 55 de ani: Pvolve, un program de fitness cu impact redus, care lucrează întregul corp.

Aniston afirmă că acum înțelege mai bine necesitățile corpului său și a învățat să transpire „mai inteligent, nu mai greu”. Ea preferă sesiuni de antrenament mai scurte, de aproximativ 20 de minute, dar la fel de eficiente ca și cele mai lungi, fără să-și supună articulațiile la presiune excesivă.

În ceea ce privește dieta, Jennifer Aniston adoptă o abordare echilibrată și sănătoasă. Fiecare masă include o combinație de proteine și legume, asigurându-se că începe ziua cu un pahar de apă călduță și o linguriță de oțet de mere, un obicei pe care-l consideră benefic pentru sănătatea intestinelor sale, notează click.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cum-reuseste-jenifer-anistor-sa-arate-impecabil-2347510.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava