Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulia Vântur, vedeta din România care de aproape 12 ani de zile se iubește cu actorul indian Salman Khan, a fost scoasă din sărite de câteva întrebări adresate de Teo Trandafir, referitoare la zvonurile legate de o posibilă despărțire. De asemenea, vedeta de la Kanal D a precizat că nu vede „chimia” dintre cei doi, iar Iulia a ales să spună lucrurilor pe nume, potrivit click.ro.

Faptul că Iulia și Salman Khan nu se afișează des la diverse evenimente a determinat-o pe prezentatoarea emisiunii „Follow Us” să îi pună diverse întrebări vedetei. Cu toate că intenția lui Teo Trandafir a fost aceea de a lămuri situația, Iulia Vântur a fost extrem de dură în răspunsuri.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „Follow Us’, potrivit sursei citate.

„Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective, și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui”, a continuat Teo Trandafir.

„Draga mea, acum sincer, eu consider că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public”, i-a răspuns Iulia Vântur, vizibil deranjată.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/iulia-vantur-enervata-la-culme-teo-trandafir-a-2347460.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava