Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Bălan a primit câteva mesaje foarte dure din partea oamenilor și a reacționat imediat, printr-un articol publicat pe blogul personal. Vedeta a fost criticată pentru faptul că mai are timp și de alte activități după ce a născut. În viziunea celor care au criticat-o, ea ar trebui să stea numai cu copilul, notează click.ro.

”Odată devenită mamă, m-am lovit de alte mame care aleg să alăpteze un an, doi (foarte frumos), dar care în această perioadă îşi creează obiceiul prost de a le face pe celelalte mame, care nu alăptează mult timp, din diferite motive, să se simtă ciudat, nasol, prost. (…) Nu pot să înţeleg de ce aceste mame simt nevoia să se ridice în slăvi, ce mame bune sunt ele că fac asta un an, doi şi ce mame rele sunt alea care nu pot, nu au sau nu vor?! Aceste afirmaţii stupide pot produce depresie şi pot implementa ideea ca nu eşti o mama bună”, a notat Andreea Bălan pe blogul ei, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-se-apara-andreea-balan-de-cele-mai-dure-vorbe-de-pe-internet

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava