Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru că admiratorii lor le consideră modele demne de urmat sau pentru că pur și simplu pandemia de coronavirus le-a speriat, până și vedetele internaționale au decis să ia cât mai în serios sfaturile autorităților cu privire la protecția împotriva virusului care a pus pe jar întreaga lume, notează click.ro.

Astfel, la outfit-urile lor cu care până acum ceva vreme „defilau” prin oraș, s-au adăugat inevitabil „accesorii” precum mănuși și măști de protecție, pentru a evita contractarea virusului sau răspândirea acestuia, în caz că unii dintre ei sunt purtători. Vedete precum Demi Lovato, Felicity Huffman, Jon Voight, Justin Bieber, Rod Stewart, Kaia Gerber și Cara Delevigne au fost surprinse de paparazzi fie la cumpărături, fie la plimbări în oraș, cu „factorii de protecție” la îndemână însă. În aceeași notă, mai multe celebrități au decis să apeleze și la rețelele de socializare pentru a răspândi îndemnurile autorităților din această perioadă de pandemie și pentru a-i sfătui pe admiratorii lor să urmeze cu stricteze pașii explicați de specialiști, în vederea stopării extinderii virusului COVID-19, mai scrie click.ro.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/cum-se-protejeaza-vedetele-de-la-hollywood-de-coronavirus-masti-manusi-si-stocuri#slide_1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava