Concert pascal
MOPAN Suceava

Sebastian Papaiani le-a dat emoţii mari apropiaţilor. Actorul de 79 de ani a suferit un accident vascular, iar săptămâna trecută a fost supus unei intervenţii chirurgicale. În prezent, se reface la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, notează click.ro.

Dacă pe 27 mai maestrul spera să fie externat în câteva zile, iată că a trecut mai bine de o săptămână şi se află tot în spital. „El spune, într-adevăr, că se simte bine, dar situaţia lui reală o ştiu doar medicii. Sebastian Papaiani se află în atenţia prof. univ. dr. Gabriel Iacob, medic primar neurochirurg, doctor în medicină, şeful Secţiei Clinice Neurochirurgie 2 şi şeful Clinicii de Neurochirurgie – UMF «Carol Davila». Le-a zâmbit prietenilor care l-au vizitat în weekend, au stat de vorbă, le-a zis că se simte mai bine, dar are momente când, normal… Era sub efectul medicaţiei, cu perfuzia în mână. Conştientizează tot ce i se spune, poţi dialoga cu el, nu asta e problema.”, au povestit martori pentru Ring, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-se-simte-sebastian-papaiani-la-doua-saptamani-de-la-accidentul-vascular

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava