Concert pascal
MOPAN Suceava

Artiştii noştri ajunşi la vârsta a treia nu-şi permit luxul să stea doar cu burta la soare. Cei mai mulţi dintre greii scenei româneşti trudesc ca nişte furnicuţe pentru a-şi rotunji pensiile, cuprinse între 600 şi 2.000 de lei. Cel mai norocos la bani este, de departe, actorul Alexandru Arşinel, potrivit click.ro.

Alexandru Arşinel (77 ani) şi Stela Popescu (80 de ani) se numără printre actorii care continuă să fie activi, pe plan profesional. El se află pe primul loc în topul celor mai bogaţi pensionari VIP. Conform declaraţiei de avere din 2015, în calitate de director al Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, Arşinel a câştigat 48.936 de lei, iar din contractele cu diverse firme a beneficiat de suma de 7.180 de lei. În plus, în contul său, într-un an au mai intrat încă 238.188 de lei din drepturi de proprietate intelectuală (apariţii tv, la teatru, la radio etc). Aceeaşi sursă informează că actorul nostru a ieşit la pensie în 2014, cu un câştig de 7.850 de lei anual, la care se adaugă o pensie specială de 1.060 lei lunar şi o alta de revoluţionar, în valoare de 13.224 lei pe an. În total, el a câştigat, în urmă cu doi ani, suma de 328.098 lei, adică un venit lunar de peste 6.000 €.

Citeşte articolul complet şi vezi cât câştigă Stela Popescu, Tamara Buciuceanu Botez, Ion Besoiu, Cătălina Buzoianu, Draga Olteanu Matei, Florin Piersic, Ileana Stana Ionescu sau Rodica Popescu Britănescu, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/au-pensie-mica-dar-cu-munca-multa-si-o-ridica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava