Concert pascal
MOPAN Suceava

Marius, fratele lui Daniel Balaciu face noi declarații în cazul bătăii care i-a fost aplicată Danei Roba. Cumnatul acesteia declară că make-up artista și-ar fi provocat soțul în dimineața cu pricina, ea fiind cea care l-ar fi lovit prima cu o jucărie de lemn în cap și l-ar fi înjurat, notează click.ro.

Fratele lui Daniel Balaciu a mărturisit că fratele său a lucrat la Jandarmeria Română și că a fost campion național la șah. Mai mult decât atât, Marius a mărturisit că soțul Danei Roba a fost mereu în bărbat credincios, și chiar dormea cu Biblia pe piept.

„El nu era într-o stare bună în acea dimineață și a zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn și l-a lovit în cap și că are zgârieturi. A zis că l-a mai lovit cu un picior și că nu a mai judecat. Am fost le el. El spune că a fost provocat și că a cedat. El nu voia să o omoare că dacă voia o omora. El a zis că i-a dat încet.”, a mărturisit Marius, fratele lui Daniel Balaciu, la Acces Direct, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cumnatul-danei-roba-dezvaluiri-soc-ce-a-spus-2281014.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava