Concert pascal
MOPAN Suceava

Centrul Cultural Multifuncțional se va deschide la Gura Humorului, în weekend-ul 7-9 iulie 2023.

Gura Humorului: Vineri, 7 iulie, de la ora 11, va avea loc deschiderea oficială a Centrului Cultural Multifunctional.

Centrul cultural multifuncțional este un spațiu dedicat tradiției, un spațiu pentru lectură, învățare și comunicare, un spațiu al evenimentelor, un spațiu de adunare al ideilor care contribuie și la comunitatea Smiling City, Gura Humorului.

Centrul Cultural Multifuncțional înglobează trei clădiri în care s-a desfășurat activitatea socio-culturală (muzeul, biblioteca și casa de cultură).

În structura modificată și de transformare a construcțiilor, s-au obținut 3 corpuri de clădire.  În acest fel, muzeul, biblioteca și casa de cultură, funcționează într-un sistem integrat, care satisface nevoile culturale, atât ale orașului, cât și ale turiștilor.

Centrul Cultural Multifuncțional asigură un circuit flexibil, care invită vizitatorii să interacționeze, să fie curioși, să-și provoace imaginația, să afle și să se angajeze în activități specifice zonei.

Centrul Cultural vă va spune o poveste încă de la intrare! Un loc de întâlnire culturală, care leagă orașul Gura Humorului de azi, de tradiția povestită și expusă a Bucovinei, de lumea magică a cărților și de spațiul dedicat evenimentelor.

Noul spațiu al Muzeului Obiceiurilor Populare din Bucovina, dispune de 3 săli la parter pentru expozițiile temporare, iar expoziția permanentă se află la etajul 1.

Primii vizitatori ai Muzeului Obiceiurilor Populare de la Gura Humorului, vor fi însoțiți de doamna fost director al muzeului, Vera Romaniuc.

Noua Bibliotecă dispune de o sală calculatoare (10 locuri), sală de lectură (30 de locuri), sală special dedicată copiilor (30 locuri), sală literatură română adulți, sală literatură universală adulți, sală specialitate și sală literatură străină, care corespund intereselor și nevoilor membrilor comunității.

Centrul cultural a devenit un spațiu vibrant pentru humoreni și turiștii care aleg Gura Humorului, iar vineri, 7 iulie, va avea loc deschiderea oficială.

Weekend-ul 7-9 iulie este dedicat și evenimentului Umor la Gura Humorului, Festival Internațional de Grafică Satirică și Literatură Umoristică, aflat la ediția cu nr.33.

Adresă Centrul Cultural Multifuncțional

Str. Sf. Gavril. nr. 10-14, Gura Humorului, România

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava