Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a ratat calificarea în şaisprezecimile Cupei României, după ce a pierdut la limită, cu 0-1, dintr-un gol marcat din penalty, pe terenul divizionarei a treia Aerostar Bacău, într-un meci contând pentru Turul IV.
Cu o singură modificare în primul unsprezece faţă de ultimul meci, câştigat în campionat, trupa lui Nuno Pedro şi-a creat prima ocazie pe stadionul Aerostar prin Chalabi, dar mingea reluată de atacantul francez a fost respinsă de la colţul scurt de portarul gazdelor, Hărăguţă.  Dornici de revanşă după eliminarea din sezonul trecut, “aviatorii”, conduşi de pe banca tehnică de fostul antrenor de pe Areni, Cristi Popovici, au deschis scorul la jumătatea primei reprize. Florin Cordoş l-a şicant în careu pe Vraciu, iar centralul ploieştean Ovidiu Oprea a acordat cu uşurinţă lovitură de la 11 metri. Un specialist al penalty-urilor, acelaşi Cătălin Vraciu a înscris fără emoţii, în partea opusă plonjonului portarului Began.
“Galben-verzii” au căutat egalarea după pauză, dar dominarea oaspeţilor a fost una sterilă. Ultimul sosit în tabăra sucevenilor Marius Matei, aflat la cea de-a treia aventură în tricoul formaţiei sucevene, putea trimite meciul în prelungiri, dar execuţia atacantului Forestei nu a trecut de Hărăguţă. Aerostar – Foresta Suceava s-a terminat 1-0, iar “galben-verzii” şi-au luat de-o grijă, încheind repede socotelile cu Cupa României, iar de acum se pot concentra exclusiv pe campionat, unde, până în iarnă, încearcă să evadeze din zona retrogradarii.
Aerostar Bacău: Hărăguţă – Mihălăchioaie, Dima, Mihăeş, Strat – Sahru, S. Ichim, I. Chirilă, Artenie – Vraciu, A. Pavel. Antrenor: Cristi Popovici.
Foresta Suceava: Began – Renquin, Fl. Cordoş, Diallo, Belevschi – Vl. Stănescu, Masella – Cerlincă, Coroamă, Kimbaloula – Chalabi. Antrenor: Nuno Pedro. Pe parcurs au mai intrat: Matei, Secrier şi Păvăluc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava