Concert pascal
MOPAN Suceava

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de management prin recrutarea Ralucăi Mihaiu,specialist cu o experiență de peste 15 ani în sectorul imobiliar și al construcţiilor, în poziția de CFO & Operations Manager.

Raluca Mihaiu are o experiențăextinsăîndomeniulfinanciar-operațional, lucrând de-a lungultimpului pentrucompanii precum RFP Development Group, Semmelrocksau La Fântâna. Încalitate de CFO & Operations Manager, Raluca vaavea un rolexecutiv, coordonândactivitățileadministrativ – operaționale ale companiei: financiar, resurseumaneși legal.

Raluca Mihaiu, CFO & Operations Manager, Cushman & Wakefield Echinox:„Sunt încântatăcăm-am alăturatechipei Cushman & Wakefield Echinox, una dintrecelemaiimportantecompanii din domeniulconsultanțeiimobiliare din România. Măbucurcăvoilucraalături de echipa de management pentru a valorificapotențialul de dezvoltare al companieișicăvoiputeacontribui la optimizareaeficiențeioperaționale.”

Oana Iliescu, Managing Director,Cushman & Wakefield Echinox:„Eficiența organizaționalăși agilitatea sunt esențiale pentru o companie care crește, în contextul unei lumi aflate în schimbare. Raluca ni se alăturăîntr-o perioadă importantă, iar focusul ei va fi pe optimizarea proceselor financiare și creșterea rezilienței operaționale a companiei, susținând astfel echipa noastră de profesioniști în livrarea de soluții inovatoarepentru clienți.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava