Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Organizației Municipale Suceava a PSD și, în același timp, liderul grupului PSD din Consiliul Local, Dan Ioan Cușnir, susține că aleșii social-democrați vor vota bugetul local pe 2021, dar în anumite condiții. El a declarat, la Radio Top, că, printre altele, bugetul care va fi prezentat de primarul PNL Ion Lungu trebuie să conțină fonduri pentru demararea proiectului de înființare a unui parc industrial de care se vorbește de ani buni. Liderul PSD a afirmat: „Un parc industrial și un incubator de afaceri care să-ți atragă investitori mari, puternici, înseamnă, implicit, locuri de muncă mai bine plătite, ceea ce înseamnă creșterea veniturilor din taxe și impozite locale. Parcul industrial este extrem de importat și dacă nu regăsește măcar ca intenție de înființare a lui nu vom putea vota bugetul”.

Alte solicitări avansate de Dan Cușnir vizează construirea a zece parcări supraetajate în toate cartierele și alocarea de fonduri consistente pentru investiții legate de siguranța pietonilor. Consilierul social-democrat a spus: „Nu se poate ca de ani de zile să ai oameni care-ți mor pe trecerile de pietoni și să nu adopți nici o măsură. Că-s pasaje subterane, că-s pasaje supraterane, că e linie de semafoare inteligente, că-s „cocoașe” care-i obligă pe șoferi să limiteze viteza, trebuie făcute lucruri astfel încât oamenii să se simtă în siguranță pe trecerile de pietoni”. Totodată, social-democrații vor mai multe creșe și grădinițe în municipiul Suceava.

Dan Cușnir a menționat: „Noi, consilierii locali din grupul PSD, chiar dacă suntem numai cinci, din 23, deci puțini, încercăm să fim ancorați în problemele zonei pe care o reprezentăm fiecare și trebuie să transmitem în deliberativ care sunt nevoile reale ale sucevenilor. Dacă majoritatea va pricepe și va dori să pună în aplicare ceea ce noi cerem vom vota bugetul, dacă nu votăm împotrivă”. Dan Cușnir crede că bugetele locale vor fi aprobate până la sfârșitul lunii în curs.

Cușnir avertizează că aleșii social-democrați vor vota bugetul Sucevei pe 2021 numai în anumite condiții, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava