Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Lumea muzicii se confruntă cu o știre șocantă: rapperul și producătorul Sean ‘Diddy’ Combs (54 de ani), cunoscut în trecut drept Puff Daddy, se află acum în mijlocul unui proces în care este acuzat de viol și trafic sexual de către fosta sa iubită, Cassie Ventura. Aceste acuzații aduc o lumină crudă asupra aspectelor întunecate ale relației lor, dezvăluind un istoric de abuz și violență care a durat ani de zile, notează click.ro.

Casandra Ventura, cunoscută sub numele de scenă Cassie, a depus o plângere împotriva lui Sean Combs, susținând că a fost victima violului și abuzului fizic timp de zece ani, începând de la vârsta de 19 ani. Cassie, în vârstă de 37 de ani acum, afirmă că a fost prinsă într-un ciclu vicios de abuz și violență până în 2018, când au pus capăt relației. În documentele de la proces, se menționează că rapperul a manipulat-o pe Cassie prin intimidare, droguri și alcool, aducând-o într-un stadiu de „dependențe periculoase care i-au controlat viața”.

Cassie a emis o declarație confruntând tăcerea și întunericul din trecutul ei, afirmând că acum este pregătită să își spună povestea. Ea intenționează să vorbească în numele ei și al altor femei care se confruntă cu violență și abuz în relațiile lor. Artista dezvăluie că a fost supusă unui „agresor domestic în serie”, care a lăsat-o cu răni vizibile și sângerări regulate, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cutremur-in-industria-muzicala-celebrul-puff-2317076.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava