Concert pascal
MOPAN Suceava

Lanţul de restaurante McDonald’s, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de restaurante cu servire rapidă, intră pe piaţa din Brăila printr-o unitate de tip drive-through situată în cadrul Parcului de Retail Penny, dezvoltat de grupul REWE prin remodelarea unei foste unităţi XXL.

Noul restaurant McDonald’s va avea o suprafaţă de aproximativ 360 de metri pătraţi si se va întinde pe un teren de circa 1.000 de metri pătraţi, tranzacţia de închiriere fiind intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, care gestionează şi procesul de administrare a parcului de retail.

Bogdan Marcu, Partner Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „După inaugurarea parcului de retail Penny Market de la sfârşitul anului trecut, suntem bucuroşi să putem marca pe harta oraşului primul restaurant McDonald’s din Brăila, ȋn cadrul acestei locaţii. O contribuţie semnificativă ȋn alegerea noastră a avut-o popularitatea şi notorietatea brand-ului în rândul locuitorilor din oraş. Deschiderea McDonald’s va întări poziţia comercială a proiectului, astfel că ne aşteptăm la un trafic suplimentar de circa 1.000 de oameni/zi.”

În cadrul proiectului situat pe Calea Călăraşilor, în zona central – sudică a oraşului, mai funcţionează magazine operate de retailerii Penny, JYSK şi Pepco.

Premier Restaurants Romania, compania care operează brandul McDonald’s în România, are ȋn momentul de faţă o reţea de 76 de restaurante în 23 de oraşe din ţară.

Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania: „Suntem încântați să vedem că între McDonald’s și Brăila începe o relație nouă, de lungă durată. Este o comunitate din care ne-am dorit să facem parte la fel de mult precum știm că și-au dorit și ei să fim aici. Suntem aici după o investiție importantă și ne dorim să devenim un partener de încredere pentru comunitate. Cu noul restaurant din Brăila, McDonald’s își mărește familia de angajați cu o echipă locală de 70 de oameni, iar recrutările continuă, deoarece avem mereu o ușă deschisă pentru cei ambițioși,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.”

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activȃnd ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de retail al companiei a ȋnchiriat ȋn ultimii doi ani spaţii cu o suprafaţă cumulată de peste 20.000 metri pătraţi ȋn proiecte de retail din Bucureşti şi din ţară.

Despre McDonald’s în România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 142 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 76 de restaurante în 23 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi. În 2017 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al patrulea an consecutiv, conform AON România.

Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 60 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor pe toate segmentele pieței imobiliare, inclusiv pe piața rezidențială. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com 

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 45.000 de angajați în peste 70 de țări, ajutând chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cushman & Wakefield se poziționează printre cele mai mari companii de real estate, cu venituri de 6 miliarde de dolari din servicii principale precum: închirieri, gestionarea activelor, piețe de capital, administrarea proprietăților (numit C&W Services), servicii globale de administrare, gestionarea investițiilor (numit DTZ Investors), servicii de proiect și de dezvoltare, reprezentarea chiriașilor, evaluare și consultanță. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava