Concert pascal
MOPAN Suceava

Într-un exces de zel, greu de înțeles, Dan Teodorescu a luat-o peste picior pe celebra doctoriță, nutriționista Mihaela Bilic, pentru o postare în care specialista detalia cât de sănătoase sau nocive sunt mezelurile, potrivit click.ro.

„Dr. Mihaela Bilic: Gustoase, concentrate în nutrienți şi în calorii, mezelurile sunt de fapt o supercarne. Stimată doamnă, dacă ne mai spuneți şi că sedentarismul prelungeşte viața, fumatul întăreşte plămânii şi alcoolul protejează ficatul, veți deveni medicul favorit al românilor”, a scris cântărețul Dan Teodorescu pe pagina sa de Facebook.

Citatul cunoscutei doctorițe este extras din context, medicul nutriționist publicând pe pagina ei de Facebook un articol detaliat despre compușii care „strică” mezelurile, mai precis, cantitățile mari de nitriți. Articolul publicat de Mihaela Bilic este unul pertinent, susținut de argumente științifice, experta fiind de profesie medic specialist în boli de nutriție, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dan-teodorescu-atac-la-nutritionista-mihaela-2211343.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava