MOPAN Suceava

În sezonul competițional 2024-2025, poarta echipei de handbal CSU Suceava va fi apărată de doi portari de nădejde și cu mare experiență competițională. Este vorba despre Darius Makaria și de prima achiziție a grupării sucevene pentru viitorul sezon, George Șelaru.

Darius Makaria, unul dintre principalii artizani ai evoluției bune a grupării sucevene în actuala ediție a Ligii Zimbrilor și-a prelungit contractul cu formația universitară.

,,Munca depusă de-a lungul anilor la această echipă, nu doar de mine ci de toți colegii, m-a făcut să continui la Suceava. Și, cel mai important, unitatea din vestiar! Cred că asta s-a văzut și în jocul nostru” a declarant Darius Makaria.

Portarul băimărean a ajuns la Suceava în urmă cu patru ani, de la Cavigal Nice Handball (Franta Pro Ligue). Înainte, Darius Makaria a mai jucat pentru CSM București, Dinamo București, BM Sinfín și CB Benidorm, cu ultimele două în prima ligă a Spaniei.

Alături de Darius Makaria a revenit la CSU Suceava, George Șelaru. George Șelaru a jucat în ultimele patru sezoane pentru Potaissa Turda. Înainte a mai evoluat la CSM Medgidia, HCM Constanța, Energia Pandurii Târgu Jiu, CSU Suceava și Dunărea Călărași.

„Sunt foarte fericit să mă întorc la Suceava, în <<familia>> din care am simțit tot timpul că fac parte. Abia aștept să ne revedem la sală!” a spus George Șelaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava