• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Aşteptată cu sufletul la gură de români, care s-au înghesuit să o vadă de aproape pe cântăreaţa care a revoluţionat topurile cu piesa „Derniere Danse”, Indila s-a dovedit a fi o mare dezamăgire, potrivit Click!.

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic s-a aflat printre spectatori şi a fost total nemulţumită de prestaţia artistei, anunţată cu surle şi trâmbiţe în concert la Bucureşti.

„Ruşine Indila! Ruşine Eventim! Am asistat la cea mai mare lipsă de respect şi umilinţă a publicului din România! Un concert ce a fost promovat ca fiind revelaţia muzicală a iernii s-a dovedit a fi o bătaie de joc! Organizatorii au adus cu neruşinare pe scena Sălii Palatului o individă incapabilă să susţină o cântare într-un bar, darămite un concert. Norocul nostru, al celor din sală, a fost că a cântat Delia în deschidere.”, a scris revoltată pe pagina ei de socializare Mihaela Bilic, potrivit click.ro.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Mihaela Bilic, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/o-vedeta-de-la-noi-o-face-praf-pe-indila-individa-e-incapabila-sa-sustina-pana-si-o

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava