• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La 40 de ani și după o perioadă lungă de discreție, în care jucat rolul de soție și mamă perfectă, Dana Războiu este foarte prezentă în viața publică. Și-a lansat un blog de lifestyle, împărtășeșete imagini din viața ei de familie pe contul personal de Instagram și acordă interviuri surprinzător de sincere, notează click.ro.

Căsătorită de un deceniu cu Bogdan Enoiu, un nume important din industria publicității din România, după un divorț cu scandal de fostul ministru al Sănătății Ovidiu Brânzan, Dana crede că și-a jucat perfect rolul de soție și d emamă pentru cei doi fii ai săi, Victor (13 ani), din prima căsătorie, și Marc (7 ani). ”Am jucat în ultimii ani rolul mamei și al soției. Eu zic că l-am jucat exemplar, sincer. Fără public, dar exemplar, spre perfecțiune. Cred că nu există carte de parenting pe care să n-o fi citit! În română sau în engleză”, a declarat Dana pentru VIVA!, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/dana-razboiu-crede-ca-este-sotia-si-mama-perfecta-cum-vorbeste-cu-fiul-adolescent

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava